Доставка и връщане

За осъществяване на поръчка до електронния магазин, е необходимо потребителят да посочи:

  • Валиден e-mail адрес;
  • Адрес за доставка на стоката и фактуриране;
  • Лични данни – двете имена и телефон за контакт.

Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, всеки ден. Поръчки се обработват само в работни дни. Потребителя има право да откаже направена в същия ден поръчка. За целта трябва да каже или впише двете си имена и номера на поръчката по телефона или чрез електронно писмо (имейл), без да е необходимо да упоменава причини за отказа.

Доставката се извършва на точно посоченият от потребителя адрес, до офис на СПИДИ в съответното населено място.

Фирма СПИДИ АД предоставя опцията за преглед на пратката при получаване!

При поръчка на продукти доставката е по тарифите на куриерските фирми в зависимост от опцията избрана от потребителя – до адрес или до офис.

При поръчки извън територията на България, цената на доставката се уточнява допълнително с клиента.

Ако потребителя не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриер да получи в срок стоката, доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

При посочени неверни данни, сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката доставчикът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителя или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от потребителя адрес.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. Евентуални дефекти и други щети следва да бъдат съобщавани незабавно на доставчика.

При отказ за получаване на стоката, потребителя дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че потребителя не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

0